Praktisch

Shiatsubehandelingen zijn mogelijk op alle werkdagen, uitsluitend op afspraak.
Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig.

Een behandeling duurt ongeveer een uur. Een eerste consult duurt wat langer om uw klachten in beeld te brengen en een behandelplan op te stellen.

Vooraf

Het is prettig om soepele, katoenen kleding te dragen tijdens de behandeling. De technieken die gebruikt worden bij een shiatsu behandeling, vinden plaats over de kleding heen. Het is aan te raden direct voorafgaand aan de massage niet (veel) te eten.

Administratief

Een behandeling kost € 60.
Voor vergoeding door uw zorgverzekeraar (controleer dat hier) dien ik een aantal gegevens te noteren, o.a. voor op de nota die u ontvangt. Het gemakkelijkste is om mij vóór de eerste behandeling een mail te sturen met de volgende gegevens:

uw naam, adres, woonplaats, geboortedatum, polisnummer zorgverzekering, BSN nummer en uw voornaamste klacht(en).
Stuur deze naar: info@shiatsuhilversum.nl

Verder ben ik wettelijk verplicht om naar uw legitimatie te vragen. Neem hiervoor bij een eerste afspraak uw paspoort, ID kaart of rijbewijs mee.

Gelieve afspraken 24 uur van te voren af te melden anders worden deze in rekening gebracht.

Praktijkruimte en bereikbaarheid

De praktijkruimte is gelegen aan de Wandelmeent 5, 1218 CM te Hilversum (in de Hilversumse Meent) en heeft een goede bereikbaarheid.
Dichtbij de praktijk is er voldoende gelegenheid om te parkeren. Het gemakkelijkste is te parkeren op de parkeerplaatsen voor Zuidermeent 40-54.

Openbaar Vervoer:
Vanuit station Hilversum: bus 105 richting treinstation Naarden-Bussum.
Vanuit treinstation Naarden-Bussum: bus 105 richting Hilversum.
Stap uit op halte Hilversum Libellemeent.
Dienstregeling: kijk hier

Steek bij de bushalte Hilversum Libellemeent het zebrapad over naar de Wandelmeent waar je na een paar huizen tegen een wenteltrap oploopt. Loop hier naar boven en neem op het dakterras de linker deur: hier is de praktijk.

Shiatsu Hilversum Shiatsu Hilversum trap naar praktijk Shiatsu Hilversum deur naar praktijkbehandelruimte.